Jag är slut som artist..


...Och jag är helt slut i kroppen och knoppen..

Allt stressande just nu gör att jag inte orkar nånting..
Jag är så trött hela tiden och hjärnan hänger inte alls med..
Packningen och flyttningen kommer att ta knäck på mig känns det som.. + att vi ska flytta allt åt Palles mamma oxå.. Åhhh.. Jag orkar inte, jag klarar inte av nått mer...
Jag önskar att min semester kan komma nu på en gång så jag får vara ledig och inte göra nånting alls förutom att fara utomlands :) Jag behöver verkligen det nu, nu på en gång!!

Radhuset är långt ifrån färdigt och ihoppackat.. Måste ta tag i det i helgen och fixa ALLTING! För nu måste det göras för vi får flytta in på fredag nästa vecka. Det är gode nära nu så det går inte att skjuta upp nå mer..

Nattivalen,, Jag kommer INTE att supa eller gå ut den helgen, möjligtvis att jag är chaffis åt nån ett tag på kvällen men jag känner bara inte för att supa då inte kroppen riktigt orkar med de..
Kommer att bli nog mycke drickande i utlandet :)
Nä men det känns som att jag vill hellre ta det lugnt efter all flytt och jobb istället för att köra mig själv i väggen..
För som det känns just nu så är det inte långt bort från att det ska barka åt skogen med mig..
Så så får det bli! Lugn och ro är vad jag behöver.. Iaf tills den 27 Juli :)
Än är det ju inte nattivalen så jag ska ju inte säga nått säkert men som det känns nu så orkar jag inte med nånting alls nästan.. Skulle hellst av allt vilja lägga mig i sängen och skråla å dra täcket över mig och sen vakna då allt är över.. flyttat och klart..

Så inflyttningsfesten får vi flytta till någon annan helg då jag känner mig piggare och gladare!

Bläää för allt...

Söndag


Helger går alltid för fort.. Jag fattar inte varför men jag skulle behöva ha helg hela månaden ut för att hinna med allt här hemma..

Nåja, vi var iaf till luleå igår och köpte en massa saker till Åsgatan så nu är man totalt bankrutt..
Sen blev det en sväng till Råneå, hälsade på Björn och Jolla och så gick vi på rånemarkanden oxå. Sen for vi vidare till Boden och där hälsade vi på Stefan, åt middag med han och sen for vi hem. Väl hemma då blev det bara att dumpa av sakerna och Palle sen for jag och skjutsade Emmelie och Sussi till Moskosel. Då jag komme hem bestämde Jag, Palle och Micke att vi skulle fara och fiska så vi for efter byskeälven. Palle var den enda som fick fisk, det var bara en abborre så.. :)
Sen blev det hem till sängen!

Idag blir det att försöka fixa lite här hemma. Måste ta och tapetsera färdigt i lillrummet uppe så det blir klart nångång!
Sen får vi väl se vad som händer resten av dagen..


Vi hörs sen!

Då var denna dag slut..


Startade dagen med riktigt solande med cocos olja! Nog fan kan jag säga att jag har fått färg inte brun färg men röd!!!! Ansiktet brinner.. Nästan iaf.. :) Men fy fan vad skönt det är med sånt här väder! Hoppas det håller i sig hela sommaren!
Efter allt solande for jag och Malin till Maria och startade upp, sen begav vi oss till flyget på "firmafest"
Det var riktigt roligt! God mat och det bästa var att alla vi tjejer som var där fick prov köra Stefan Bergrens grävmaskin!!! Jag var den första som provade! Haha :P
Fan så roligt, det är nog nånting jag skulle kunna jobba med tror jag.. :)
Efter flyget for vi in till Arvids igen till klubbstugan men eftersom ingen som man ungicks med var där så drog jag mig hemåt så nu ligger jag i sängen och funderar på att se nått avsnitt av solsidan :)
Grymt bra serie! Får skratta gode mycke! :)

Imorgon så hoppas jag vädert är desamma som idag så man får sola baksidan av kroppen för nu ser det ju inte klokt ut.. :P Röd på framsidan och vit på baksidan.. Inte snyggt.. :)

Nåja, hoppas alla mina vänner får en riktigt bra kväll utan mig! :P

Förbaskat, fick ett The Hills sug just nu, det var så länge sedan jag såg det så måste nog ta och slå igång det istället :D

Ha de bäst! Lev å må!

Härliga sommar!!


Äntligen är den här!! :)
Idag på flyget så putsade jag och Malin fönster men satan i gatan så varmt det blev för oss..
Var ute på taket och putsade på solsidan, helvetet så varmt det var. Den lilla hjärna man har höll jävlat på koka sönder.. Det blev å dricka en hel del vatten kan jag lova! :)


Imorgon/Idag - Utgång..
Vi som jobbar år rentav är bjudna på middag och andra skojigheter på flyget imorgon eftermiddag så det blir nog så att man ska dit och kolla lite och äta :) Sen på kvällen får vi väl se vad som händer, blir det så man far hem sent från flyget så orkar jag nog inte ut men kommer vi tillbaka tidigt blir det nog kanske att fara ut nån sväng :P


Nu blir det att slagga! Sov gott alla!


Tisdag


Arbetsdagen är slut för idag. Blev inte att jobba så länge men istället så blir ons, tors och fredag betydligt längre jobbdagar, och det är ju perfekt! :) Vill jobba mycke innan semestern som är om ca 30 arbetsdagar :D
För första gången i mitt liv får jag ta ut riktig semester med lön och allt!! :) Det ska bli 3 underbara veckor :D

Har börjat tveka om det blir utgång till helgen.. Jag känner verkligen inte för att supa nu.. vet inte varför men det känns bara ovärt.. Tror fan i mig att det blir att vänta tills nattivalen, då vet man iaf att det är värt baksmällan..
Vi får väl se på lördag hur mycke det suger i levern efter lite goda drycker :P och det är ju iaf några dagar dit.


Och vad hände med vädret då?! Det var ju nyss klockrent väder ute, sol och jätte varmt och nu fan är det mulet och det verkar fan som att det ska börja regna snart.. Jag som hade tänkt lägga mig ute i solen..
Nåja, om 50dagar får man ju sola ordentligt och det ska bli sååå skööönt!! :D


Hörs sen!

Måndag och Ledig


Gud så skönt att man är ledig idag, Vädret är ju helt perfekt! Jag funderar om jag ska gå upp på garagetaket och lägga mig där och sola :) Då är det ju typ ingen som ser mig :P

Fasen tittar på vädret nu och det ser ut som att det ska regna imorgon och på onsdag så idag måste man sola :P


Det är ju nationaldagen idag oxå, Måste vi ta och fira med nån god middag :)


2år sen..



Idag är det två år sedan min bästa Doris dog.. 
 
<3


Drinkar


Är sugen på utgång men ändå inte..
Funderar på om man ska vänta tills Nattivalen är, då blir det nog mycke folk och roligheter :)

Jag är oxå sugen på att göra nån god drink, ligger och kikar just nu och har hittat iaf en jag ska prova göra.



Recept:

3cl Absolut Raspberri
3cl Hallon likör
1cl Hallonsyrup
4cl Limejuice
Fyll upp med sodavatten

Gå in på www.drinks.blogg.se där finns massa olika recept :)

Oväder..



Det blev inge pite för mig idag.. Jag va så himla trött så jag valde att stanna hemma och sova istället.
När jag väl hade somnat så vaknade jag av att det blev en stor jävla sursmäll..
Först trodde jag att det var typ en bil som hade kört in i huse mitt men sen isåg jag då jag tittade ut genom fönstret att det var åskan som var orsaken till livet utanför.. Det jävlat totalt spöregnade och åskan small så inni helvete och så blåste det.. Jag blev typ rädd då jag såg hur himla mycke det blåste ute.. Jag väntar bara att nå träd baki huse ska gå av..


Vad ska man hitta på ikväll tro? Eftersom det inte går att vara ute så blir det väl att vara inomhus och packa och städa lite.. Eller så kanske man ska ta och måla klart källarvåningen, så det blir gjort nångång..

Uppe med tuppjäveln..


Jäsp jäsp.. Är trött som fan..

Vaknade vid 4 i morse.. Hade tänkt stiga upp men tvingade mig själv att somna om..
06.15 ringde klockan då var det bara å stiga upp å fara ut på flyget och stå där 1,5 timme.. Eller jag ska egentligen vara där från 07.00-08.30 men jag ids inte sitta där i onödan så nu är jag hemma i soffan och har fortfarande betalt :P Känns som najs, har betalt då jag sitter och bloggar ;P

Snart ska väl palle oxå stiga upp, ska iväg till piteå vid kl 9, det är en dag på stippen där.
Hoppas vädret är bättre där än här!


Näja, Trevlig helg alla.

Nedräkning..



Mindre än en månad innan vi får börja flytta, 55dagar kvar till Turkiet resan :)

Längtar!!!!

Ledig..



Imorgon blir det sovmorgon, röd dag = ledigt!! Iaf fram till kl 15.00 då måste jag ut på flyget och stå i kontrollen.
Tur det bara är 1,5 timme man står där :)
Och vad skönt det ska bli att vara ledig måndag oxå! Härligt härligt!
Har bytt arbetslördag med Malin, ska jobba hennes lördag i helgen så tar hon min nästa helg :)


Snart blir det flytt.. Har typ inte packat nånting än.. Började ju så fint och bra för några dagar sen men nu är det stopp.. Ids inte, vill inte, orkar inte...
Nåja, nångång ska vi väl ta tag i det..

Ligger med Snoddas i sängen och myser. :) ska strax starta en film och titta på innan jag somnar.. Är så jävulskt trött.. Började 5 imorse så det är väl inte så konstigt att man ser dubbelt.. :P



Snoddas som liten :)

RSS 2.0