soooool...

Äntligen lyser solen lite iaf, de var ju ett goode bra tag sedan man såg till den för nu den senaste veckan så har det ju bara spö regnat så nu är de verkligen på tiden de tar och ändrar sig.. :)

Idag har jag jobbat mellan 07,00 - 14.00 ganska lugn och skön dag.
imorgon blir det nog samma tider om inte lite längre.. Å säkert samma på onsdag.
Sen är jag ledig ända tills på måndag. :D
Sen så är det en ny månad och jag hoppas tiden kommer å gå fort. För när augusti är slut har vi bara 11 dagar kvar innan vi åker! :D Wiiii!!!!! :D :D :D :P Lääängtar!!

Det blir inte kolmården då vi åker till stholm för de är så långt där imellan men de blir grönan åsså skansen få se sen vad vi hittar på! :D kul ska de iaf bli och hoppas de är bra väder där! :D Hoppas hoppas hoppas!! :)

Nu ska jag iaf hoppa i duschen, känner att jag kommer å somna om jag sitter kvar hära...
ha de! heejs!

vill så gärna..

klippa mig, har nyss klipp rak lugg för den har blivit så jävla lång så jag hade den typ i ögonen..
men jag vill inte ha mitt hår såhär, jag vill ha lite längre, uppklippt och sne lugg. Men jag ska nog klippa mig nästa månad om jag har råd. :)      

47dagar kvar! Tror ni jag längtar nå?! JOOOO, nog gör jag de nog!! :D haha!!

Imorgon är de jobb, men nu jobbar jag bara i 3 dagar sen blir de nog stholm om jag har råd. De skulle va så kul, grönan, kolmården och kanske se nå bio.. :D  Tror de blir av iaf, har jag inte råd så får jag väl låna för jag vill verkligen iväg! :D

Nä, nu ska jag vila en stund medans palle är ute och skruvar i millos bil, sen bär det av till jauret, måste verkligen ta och städa upp hemma. De är så jävla stökigt och luktar dåligt gör det oxå, måste försöka ta mig i kragen och städa upp för gör inte jag de så kommer de se ut så där ett väldigt bra tag till.. och de vill jag verkligen inte!!
jaja. Ha de bra! hejs!

..

trött tröött tröööött, de kan man väl verkligen säga att jag är men jag kan ändå inte sova.. :/ ÅHhH!!!!

söndag

är trött som bara den, steg upp tidigt i morse kvart över sex. men nu har jag då helg iaf. :)
imorgon ska jag bara slappa och vila för på måndag är de jobb igen.

48 dagar kvar, de börjar närma sig! :D :D :D

nä, nu ska jag vila en stund,. heejs!

....

har nu äntligen sett färdig harry potter filmen, den var ganska bra men jag tror den blir bättre då jag får se den med text och bättre kvalla.. :)
Nu ligger jag i sängen och ska sova men jag är inte hemma utan jag är hos mormor, vågar ju fan inte vara ensammen..
Lääängtar tills Palle kommer hem igen! Saknar han redan! <3
Blir inte lycksele för mig imorgon, måste jobba. :( hade varit roligt att fara dit med emma och ida och se då johnny ska köra på vattne och få träffa palle och dom andra men jag måste jobba, vet inte ens om jag får vara ledig nånting alls förutom söndag.. men men, jag får då bara ihop mer pengar. :)

Imorgon betalar vi resan, jippiii!!! Efter de är de bara att ha nedräkning. :P 52dagar kvar idag, imorgon 51 och på torsdag 50 dagar. Jävla så nära, inte ens 2 månader.. :D hahahaha!!
Hoppas vi kommer ha de bääästa vädret så vi kan glassa som bara fan! :) Känner redan hur de pirrar i magen då jag tänker på de, fatta hur de kommer att vara 1, 2 dagar innan vi åker.. då kommer jag nog inte ens att gå få kontakt med.. :P
haha, nä men jag kommer nog vara heeelvetes nervös, speciellt inför flygningen. Fy!! :/ :) men, de går säkert bra de med! hoppas jag då! :)


Nu ska jag ta och somna in, jobb imorgon börjar vid kl 7. Trööööttt och gääässp!!! God nattsi!

gokväll..

ligger hos mormor nu och ska fortsätta se harry potter på datorn. Palle åkte ju till lycksele idag så jag kommer nog att sova hos mormor ett par nätter, får även se om jag ska fara och sova hos mamma oxå nån natt, får passa på medans palle är borta. :)
Å mätt är jag så fy fan, fattar inte varför jag inte kan säga nej till mat.. Får så sinne!! :) jajja..

orkar inte skriva nå mer nu, ska fortsätta se filmen.
Ha de bra! Go nattsi!

wiihhiiii!!!

Jag och Sussi har äntligen fått hem nyaste harry potter filmen men utan text och skit dålig kvalla. men jag ska iaf lägga mig och se den NU!!! :D wiiihhiii!!!! Väntar bara på att palle ska komma hem från garaget så man kan börja se..

Helgen har varit ovanligt bra och rolig, var riktigt roligt i glommers! :) Tack alla! :D

Imorgon åker Palle med sina kompisar till lycksele och jag ska vara ensammen en hel vecka :/ hur fan ska de gå?
Maddis har erbjudit sig att jag ska få sova hos henne i veckan men jag vet inte, mormor kanske vill att jag ska sova hos hon, Å sussi säger även att jag får sova hos hon.. ska prata med alla imorgon så får ve se vars jag sover. :)
Får även se hur de blir på onsdag, kanske ska jag följa med ida och emma till lycksele och sova där tills på torsdag men jag vet inte än om jag får vara ledig då åsså måste jag se om jag ens har råd.. :/ skulle vara kul men jag måste verkligen försöka spara ihop pengar till turkiet resen som inte är så långt bort, bara 53 dagar kvar. Till veckan så ska vi betala så efter de är de bara att Toooook spara pengar så man kan choppa mycke och äta å dricka gott.. :P

Nä, nu ska jag ringa och höra vars pulle ulla är.
Ha de så bra! Sov sött!                                 

                                                 /Johanna

helg

Skönt, Nu har man äntligen helg. Eller vi får se, Anita kommer säkert ringa och klaga över nå så jag måste tillbaka på jobbe.. De fattas lakan och de fattas de å de.. JAg är såååå less!  men men, ska försöka slappna av och ta de lugnt.

jag vet inte riktigt vad som händer i helgen, palle vill till glommers, pite, arjeplog, åsele.. Vad fan, jag skulle hells bara vilja fara typ till stugan och fiska och så. :) men de är ju jag de, vilktigast är väl att göra som han säger för då är de lugnast eller hellst ska jag väl stanna hemma så han och hans kompisar kan fara själva..

Nä, nu ska jag nog lägga mig och vila en stund. skriver kanske senare om jag inte gör nå annat skit skoj.. haha..
hej!

slut..

Är helt slut i benen och fötterna nu efter vår mils promenad, men gud så skönt att få ut och röra på sig igen. :)
Nu har jag då duschat så nu blir de väl och kolla runt lite på datorn sen sova.
Imorgon jobb 07,00 typ till nån gång på dagen, beror på hur mycke gäster de är. Hoppas de inte är så mycke för då kan jag mangla bort ganska mycke oxå..

Jaja, nu ska jag dricka nå is vatten :) å inte nå coca cola lr choklad pudding. :P haha!!

Soven sött..


Tvätt & åter tvätt..

håller på å tvättar nu, fan va jobbigt de är.. Önskar man kunde ha så där lagomt mycke pengar så man bara kunde kasta bort och köpa nytt..

Idag har jag jobbat mellan 07,10 - 13,30 lugn och skön dag. Har även varit på snabb besök hos mormor och morfar å fått i mig nå go fika. :)
Nu ska jag strax iväg på promenad med Sandra i fin vädret, Skönt! hoppas de inte börjar regna.. 

Jag saknar mina små skruttisar, våfflan och doris! Våfflan träffade jag i söndas och hon var då pigg och go, men doris, jag saknar henne så fan i helvete de går inte med ord att beskriva.
JAg vill så gärna hålla hon och mysa med hon. :'(

Jaja, nu ska jag göra mig klar..
Ha de gött..

***

Kan någon gissa vad jag nyss har gjort och vad jag gör nu?! :P
Jo, jag har alldeles nyss ätit och nu ligger jag och ser harry potter, 5ans film. :D
Hur fan ska jag fixa de här med å gå ner i vikt? Måste börja laga kass mat så jag inte vill äta åsså måste jag he bort alla pengar jag har så jag inte kan köpa nå annat onyttigt.. SANDRA, vi måste börja gå igen för detta går ju inte!! Jag kommer se ut som en gris inom en kort tid om de fortsätter såhär.. :/ HJÄÄÄÄLLPP!!!!

Idag har jag sett flm med sussi, the uninvited fy fanken så bra men ganska läskig film. Fick iaf hålla för ögonen ett par gånger. :)

Nu ska jag se filmen och vänta på att palle ska komma hem från vattenskoter körningen.
Natti!!


Go kväll..

har inget att göra så jag tänkte skriva lite här innan jag ska sova.
Har varit ut på kvällspromenad med sandra för någon timme sedan och när vi börja gå så var de skinande sol men när vi gått typ en kilometer så började de ju så klart att spö regna men vi tog oss igenom de. Nu är solen framme igen och skiner. typiskt! jaja.
Nu ligger jag och ser harry potter, inte den nya utan 3ans film. Dom är ganska bra! :)
Palle är på garaget men kommer väl snart hem hoppas jag, är så tråkigt att vara ensammen..

Nä, nu ska jag fortsätta se filmen klart!
God natt!!


Tisdag

Somnade ovanligt tidigt igår typ 20 över 8 lr nå och de var riktigt skönt då jag vaknade typ vid halv 7 på morgonen, kände mig så pigg för ovanlighetens skull. :)
Idag har jobbet gått bra, har ont som fan i ryggen så de värsta är då jag ska mangla men tur jag har flickorna som hjälper mig med bäddningen och så. Blev bjuden på grillad kyckling och potatissallad av anita och jörgen och de va riktigt gott, sen då jag slutade så for jag till mormor och morfars stuga uppi storavan och åt surströmming oxå riktigt gott! :)
mycke mat idag, De är bra! :D
Nu blir de snart prommis med sandra sen blir de duschen, film sen god natt! :)


Måndag igen..

Håller på laga middag nu, fläskfile och chips. Mumma!!! :D De svider typ i magen för jag är så hungrig, LÄNGTAR tills de är färdig. :)

I Fredags så var jag på riktigt depp humör, bråkade med chefen, bråkade med Palle och typ allt vara bara åt helvete.
Nu är allt bra igen känns de som, få se bara när jag och chefen ska sätta oss och prata i veckan vad som händer och sker. Vi bråkar typ om allt, jag vill ha högre lön + helgs ersättning som alla andra får på sina jobb men icke ska jag få de, nej nej hellre anställer hon någon annan. Jävla *****!!

IDAG är de pricka 60 dagar kvar tills jag och Sandra drar till turkiet, hoppas allt är bra där och inte som alla säger att turkarna är så mycke på och så men va fan de får vi väl ta isåfall vi ska ju bara va där en vecka. :)  Hoppas all mat är bra, De är viktigt.. :P haha!! matvrak de är vad jag är!! :)

Nu ska jag gå å se om maten håller på vara färdig. Ha de bra! Tjjoooss!!

Tisdag kväll..

Trött som fan är jag. Började halv 7 imorse. :/ imorgon börjar jag halv 8 typ åsså jobbar jag nog hela dagen för de verkar vara mycke gäster nu.. Bra men jobbigt. :/
Förhoppningsvis så blir de så att Jag, Palle, Maddis och peter åker till stockholm den  30 juli och återkommer den 2aug, skulle vara skoj att göra något annat och inte bara vara i jauret. den 1a augusti så har jag och palle vart tillsamman i 5 hela år, kan du fatta? :P så jag tyckte att vi kunde göra nå annat och efter som att maddis och peter har varit tillsammans i 5år i oktober så tyckte jag att vi skulle fara ihop. :) få fara och vara på grönan och bara ha skoj. :) wiiihii.. :P

Nä nu ska jag sova. ha de skoj! hejs..


Onsdag

Idag har jag fått mig en ny och fin mobil. Hoppas den håller länge och funkar bra! :) Ska in och försäkra den imorgon då jag får nå pengar.
Har nyss kommit hem, jag har varit och kopplat in baslådan i min bil helt själv, fast palle fick hjälpa lite och säga hur jag riktigt skulle göra. :)
Nu ska jag lägga mig och se nån bra film sen sova.
Imorgon blir det stor städning för på fredag fyller Palle år så då kommer nog hans mamma och säkert någon fler..

Jaja, ska ta och borsta tandsingarna nu.

72 dagar kvar till turkland. :P Kuuul!!

Soven gott!

RSS 2.0