Torsdag

Är hemma i Jauret igen och trött är jag som fan. Jag for till Moskosel i tisdags och då hjälpte jag mamma med att fixa där hon ska ha sina hönor :) i går for vi till sorsele och hämtade hönorna och tupparna så nu får vi se om vi får oss å kycklingar. :P
Idag ska jag bara ta de lugnt och förhoppningsvis så har vädret blivit bättre till ikväll då jag och sandra ska ut och gå. Jag känner mig så dåligt som inte har rört mig sen i måndags åsså har jag ätit mycke onyttigt så nu ska jag försöka ta igen de men mycke träning och lite onyttingt.. :D
Snart kommer Palle hem på lunch så jag ska väl strax börja med nå käk..
Å bil jäveln, nu ska de fan säljas!! Jag är så less på att den ska gå så jävla dåligt så Palle ska nu få ta och fixa de som behövs på den sen ska den iväg fortast möjligast innan jag jävlat slår sönder den! Blir fan så upprörd bara av att tänka på den!!
Jaja, ska ta och koka nå makaroner nu och steka nå korv. Ha de!

Trött..

Oj vad jag känner mig slö nu.. Har hunnit vara och äta, gå promenad och även solat nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag lägga mig framför tvn och bara mysa, funderar på om jag ska ta och fara å köpa mig nå smaskigt gott och ha framför tvn, :P om jag nu orkar ta mig ut..
Imorgon ska vi in och batala en del på resan så den blir våran. :D Fan vad de känns bra, jag längtar som fan att få fara och ligga i solen på stranden lr kanske i polen och dricka nån goood drink. :P Wiiiiii vad jag längtar!! :D
110 dagar kvar, tiden går ju såå sakta just nu.. :(   :)

Nä, nu är de färdig svamlat, vi höres!! hej!

prata i nattmössan..

Haha, vaknade inatt vid 12 av att jag hörde mig själv skrika åt Palle typ har du hittat burken och sockret å du får då fan inte lägga dig om du inte har hittat de.. åsså frågade han typ men johanna pratar du i sömn och då skrek jag typ MEN GE DIG!! :) hahaha så lustigt de kan va och de är som lustigt oxå att jag var som vaken och fattade va jag sa men ändå inte. haha! :)
Nu ska jag ta och stiga upp och fika lite sen ska jag nog fara till mormor och morfar en sväng, efter de blir de promenad med Sandra om nu min fot pallar med de idag och ikväll om de blir bra väder ska vi spela kubb, dricka nå cider och grilla pinnbrö. :D GÖTT!!!

Jaja, skriver kanske senare idag! HA de najs.

fredaaas mys..

ligger i sängen än och som de känns nu skulle jag nog kunna göra de hela dagen lång men Palle kommer hem på ca en timme så då ska vi käka nå lunch sen är de bara vänta tills sandra har lunchat färdigt med helen då ska vi he oss ut på den dagliga promenaden. Få se om jag kan gå lika långt idag, jag har ju typ den största blåsan man kan ha baki hälen. :/ å ont gör den oxå..
Få se få se, ska de bli utgång på lördag + nästa lördag oxå? Ida vill att jag ska följa med nästa helg för då är de toxic.. MEN vi får se vill inte bestämma nå just nu.. :)

Jaja, nu ska jag försöka sätta på mig nå kläder och stiga upp....

123...

ska snart ta och göra nå middag sen blir de ut på en liten prommis sen body pump....

...

Ska snart ta och lägga mig och se nån bra film sen blir de sova.
Hoppas de är bra väder imorgon så jag kan ut på en liten prommis åsså ska jag hjälpa mormor och morfar att kratta ihop löven och he de i säckar men bara om de är bra väder.. :)
Imorgon kväll blir de bodypump med sandra & Maddis, de ska bli skoj. :)
Få se om de blir å supa på Lördag Maddis var som sugen så nånting blir det nog. :D
Jaja, ska se om jag inte hittar nå käk och stoppa i magen känner hur den kurrar..

Glaaaad : )

Fan vad jag är glad nu :) Igår bokade vi resan och de blir så vi åker till Turiket - Alanya den 11 september. :)
Jag längtar så mycke redan och jag hoppas tiden går rikigt fort. :)
Idag är jag hos mamma och vi får se om sussi ska ta och färga håret på mig snart sen blir det nog att fara hem till jauret igen och ikväll blir de prommis med sandra.
Nu håller solen på titta sig fram oxå,hoppas de slutar regna snart så man kan vara ute och sola lite..

go morron!

oj, vad jag har ont i min kropp. Jag kan fan knappt ta mig upp från soffan :) få se om jag pallar att fara på pumpen imorgon.. :)
Idag kanske jag ska ta och försöka städa upp huset åt torvald så jag få lite mer rese pengar :) åsså ska jag nog hjälpa mamma med krattningen om mina armar orkar de.. :)
Nu är de inte länge kvar så börjara jag om att jobba igen, de ska faktiskt blir ganska skönt.
Jag ska ta och busa lite med Fluff nu. :)

Ha de bra! HEj..


Död...

Jaaa få se hur ont jag har imorgon efter min första kväll på body pump. :) känns nu som att de kommer att bli en jobbig dag imorgon men jag överlever nog, hoppas jag iaf! :P
Nu ska jag snart ta och hoppa i duschen för man luktar ju inte direkt gott.
Hoppas jag tar mig upp imorgon så jag och sandra kan fara på morgon prommis med stavarna. :)

Jaja, ska ta och se nå tv nu!
Ha de. hejs.

Hoppas..

JAg hoppas sååå mycket att jag kan spara ihop pengar så jag kan få fara utomlands. de känns som att jag skulle behöva de just nu. :) Var in på resebutiken idag och hämtade 4 olika kataloger å fy fan vad sugen man blir av att kolla i dom men blir de som jag har tänkt så drar jag och sandra i augusti, september nån gång. :) Åhhh!!!!!! Jag blir så glad bara av tanken på att kanske få fara iväg. :) De största problemet är väl pengarna, hur i helvete ska jag hinna få ihop så pass mycke pengar på typ 3 -4 månader?!?!?!??? MEn de ska fan gå de har jag bestämt!!
Jaja nog om de nu.
Har nyss ätit och nu sitter jag och väntar på att sandra och tommy ska ha kollat klart på läggan så vi kan få he oss ut och nöta bort nå fläsk. :P Å de blir även att gå med stavar idag med. :)

Nu ska jag ta och göra mig klar för jag antar att jag får ett sms snart där de kommer att stå, Jag börjar gå nu. lr nå liknande.. :) så då måste ju jag oxå vara klar. :P

kanske skriver lite mer sen. :)
 Hejjs!

Jäla skiiit...

Känner mig väääälidigt sliten just nu och jag har sååånnnnn träningsvärk i mina stackars ben..
Har just kommit ut från duschen och nu känns de som om jag ska somna men jag tror jag ska försöka hålla mig ett tag till sen ska jag nog ta och lägga mig i sängen och se nån bra film inte för att jag tror att jag kommer att se speciellt mycke från filmen för jag lär nog somna på en gång men de gör nog inget för jag ska ju he mig upp i tid imorgon. :)

Fy fanken vad jag är sugen att fara iväg till utlandet, en vecka bara för å få sola och må gott! Åhh.. :)
Snälla Sandra kan inte du och jag fara iväg en vecka till nå varmt ställe?? :P  De skulle vara sååå underbart!!!!

Nu ska jag ta och släppa in Doris å Våfflan åsså ska jag ge dom nå mat.
Ha de bra ni som förtjänar det!
HejDÅ!!

Tjoo!!

Jag känner mig riktigt duktig faktiskt. Steg upp kl 9 och klädde på mig sen gick jag till tvättstugan och bokade tid så på onsdag ska jag tvätta. När kl blev 20 över 9 så for jag ut på en långpromenad med Sandra och vi gick med stavar även idag. :) De ser kanske roligt och dumt ut när vi går med dom men de känns bättre och de ska tydligen ge mer. :)
Nu har jag nyss ätit lunch å nu ser jag hem till gården. När de är slut ska jag till mormor och hjälpa hon med nå skåp som ska flyttas, få se om jag orkar lyfta nå jag har ju så jävla ont i ryggen och så har jag jävligt med träningsvärk i benen... men men, de går väl snart över. Hoppas jag då iaf!

Få se vad som händer i helgen, Palle far till fjälls med jobbet men vad fan ska jag hitta på??

Nä nu ska jag se klart hem till gården.
ha de!!

Fredag

Shopping i Luleå idag med Maddis och hennes lilla familj. =) Köpte väl en hel del faktiskt + en massa jävla mat. =)
sen diretk då jag komme hem packade jag upp allt bytte kläder åsså for jag ut och gick en mil med Sandra å nu sitter jag och äter makaroner och ser hockey, Sverige - canada. =) Hoppas Sverige vinner!!! :)

Imorgon blir de nog lugnt ska väl försöka städa lite och sen kl två blir de prommis med Sandra och sen på kvällen blir de nog att grilla nå gooo kött. =P

Men men nu ska jag se hockeyn.
Ha de!! Heejs..

Torsdag

Hallå hallå.. Just nu sitter jag på facket och gör ingenting, anna är ut en sväng och gör nå ärenden så jag är hundvakt. =)
Igår var jag riktigt duktig. Jag städade nästan hela lägenheten och idag ska jag fortsätta då jag kommer hem, köket är inte färdigt så de ska jag göra åsså ska jag skura över allt. =) Duktig duktig!! =P
Åsså ska jag även se hockey idag, vet inte om matchen börjar kl 16 lr 20, vi ser väl. =)

Jaja, nu ska jag se om ja inte kan hitta på nå å göra..
Ha de! Heej..

Onsdag

Just de ja.. Idag började jag dagen med en lite sovmorgon skönt, steg sen upp och fick se att de var ett riktigt piss väder ute å då bestämde jag mig för att ta och städa lägenheten men jag har än inte satt igång med de men jag ska alldeles strax börja. =) Sen idag så ska jag nog fara till moskosel och hämta mina katter sen får vi se hur vädret är ikväll om de fortfarande är så här dåligt så blir de nog att sitta på träningscykeln men har de slutat regna och snöa så blir de nog ut och gå med Sandra. =)

Igår var de en riktigt dålig dag men idag känns de lite bättre. Jag ska inte skriva nå mer om de för ingen behöver veta vad de handlade om...

Nä, nu ska jag ta mig i kragen och försöka städa bort så mycke som möjligt..
Ha de jävla bra!
Hejs!


RSS 2.0